©  Copyright Hbp´s. All rights Reserved

Nina Hjelman

Lankoorintie 100

29100 Luvia

Finland

Myyntiehdot

Luethan myyntiehdot ennen varauksen tekemistä, kiitos

* Kaikki eläimet ovat myyntihetkellä terveitä ja syövät moitteetta. Poikasten sukupuolet on tarkistettu useampaan kertaan niin hyvin kuin mahdollista, mutta 100 % varmuutta ei kuitenkaan voi antaa. Jos sinulla on pätevä syy, miksi et ole tyytyväinen saamaasi eläimeen, siitä tulee ilmoittaa meille 48 tunnin kuluessa luovutuksesta. Korvaamme eläimen toisella, tai palautamme rahat, jos vastaavaa ei löydy.

 

*  Kaikille poikasille tulee mukaan alkuperäistodistus.

 

* Varausmaksu on 20-30 % myyntihinnasta, mikä luonnollisesti vähennetään loppusummasta. Varausmaksua EI palauteta, jos ostaja peruu kaupat. Katsomme varauksen peruuntuneeksi myös tapauksissa, joissa ostaja toistuvasti ja kohtuuttomasti siirtää eläimen hakua. Odotamme eläimen haettavan kahden kuukauden jälkeen alunperin sovitusta ajankohdasta, tai viimeisen maksuerän saavuttua.

* Ostajan tulee olla yli 18 -vuotias, tai hänellä täytyy olla vanhempiensa lupa.

 

* Varaus on mahdollista heti poikasten kuoriuduttua. Jos jostain syystä emme pysty toimittamaan varattua eläintä, jo maksettu summa palautetaan välittömästi.

* Myymme myös joissain tapauksissa osamaksulla. Tällöin ostaja maksaa 20-30% summasta, ja loput kuukausittain. Pidämme eläintä niin kauan, kunnes se on kokonaan maksettu. Kuukausierät sovitaan aina etukäteen. Jokainen osamaksukauppa katsotaan tapauskohtaisesti, Emme kuitenkaan yleensä tee yli kolmen kuukauden sopimuksia. Maksutavaksi käy pankkisiirto, käteinen tai paypal.

 

* Eläin pitää olla kokonaan maksettu ennen kuin luovutamme sen ostajalle.

 

* Pääsääntöisesti eläimet on noudettavissa kotoamme, mutta joskus toimitamme myös muualle omien menojemme mukaan. Kysy rohkeasti kuljetusmahdollisuutta.

 

* Toivomme, tai oikeastaan vaadimme meiltä lähteviä eläimiä kohdeltavan hyvin uusissa kodeissaan. Ongelmatilanteissa ota ensisijaisesti yhteyttä meihin, niin mietimme yhdessä, mitä voisi tehdä toisin. Käärmeet ovat meillä rakaudella kasvatettu, ja kuulumisia on aina kiva saada jälkeenkin päin!